Hvordan finder jeg ud af, om min opgave er egnet til en sprængningsløsning?
- Hvis du ikke på forhånd ved, om din opgave er egnet til en sprængningsløsning, eller andre faktorer gør, at du er i tvivl (tid, økonomi, plads osv.), så anbefaler vi altid, at du ringer eller skriver til os, beskriver opgaven og meget gerne sender et par billeder.  Herfra vil en sprængningsleder sørge for at stille de nødvendige spørgsmål og få de oplysninger, der skal til for at kunne give dig et sagligt bud på en løsningsmodel, og evt. et tilbud du kan gå videre med.
Kontaktoplysningerne finder du bl.a. her

Hvad indebærer det, når man bestiller en sprængning?
- På dette tidspunkt skulle opgaven gerne være defineret og et tilbud være afgivet. Herfra udarbejder vi de nødvendige sprængplaner og risikoanalyser samt står for myndighedshåndteringen. Således er der intet, der ligger til hindrer, at arbejdet kan startes.

Hvem giver tilladelse?
- Du skal stå for nedrivningstilladelser, terrænreguleringstilladelser eller andre tilladelser, som hører til projektets helhed. Vi sørger til gengæld for at komme med alle de sprængningsrelevante tilladelser.

Kan jeg gøre noget selv?
- Som oftest er svaret ja. Det er nemlig meget almindeligt, at vi udfører opgaven i tæt samarbejde med den nedriver eller entreprenør, som har bestilt arbejdet. Det kan for eksempel være, at entreprenøren/nedriveren opsætter afspærringer, afdækker visse objekter, bygger faldpude, eller tager aktiv del i at svække en konstruktion forud for sprængning. Da vi er et sprængningsfirma, der vægter mobilitet og sprængteknik højest, gør vi det ikke i tungt materiel som kraner, gravemaskiner osv. På denne front, og på det praktiske og logistiske område, er der derfor ofte ting, du kan hjælpe med. På den måde kan vi fokusere 100% på vores hovedkompetence – sprængningen!   

Hvordan får jeg et tilbud på et stykke sprængningsarbejde?
- Svaret her er heldigvis ganske enkelt: Ring på 21481585, eller skriv på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så sidder der en sprængningsleder i den anden ende, som er klar til at give sit besyv med på din opgave.
 
Er papirerne i orden?
Det korte svar er ja. Vi har naturligvis tilladelse til at måtte fragte og bruge sprængstoffer i norden. Hvis sprængningsopgaven er af en opsigtsvækkende natur, f.eks. en bygning der skal sprænges, så må der dog forventes lidt sagsbehandlingstid hos myndighederne.
 
Hvordan med forsikring?
Vi er selvfølgelig forsikret, så vi kan udføre vores arbejde på betrykkende vis.

Hvordan er lovgivningen omkring sprængning og sprængstoffer?
Lovgivningen siger i korte træk, at man ikke må noget som helst, med mindre man har fået eksplicit lov / fået tilladelse.

Hvis lovstof interesserer, er der her et link til bekendtgørelsen om eksplosivstoffer:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=157992

Vi har, sammen med IT styrelsen, tabt småkagerne. Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik. Nå? Og hvad så?
Accepter