Sprængning af fundamenter og andre betonobjekter. Sprængning af fundamenter fra f.eks. højspændingsmaster eller vindmøller er en hurtig og effektiv løsning.

spraengning-betonDette fundament fra en højspændingsmast er 86 m3. Det er opladt og mangler kun afdækning før for sprængningen.

Sprængning af beton er mange ting, blandt andet miniblasting og pælekapning, men her vil vi holde os til sprængning af de store ting.
En af sprængteknikkens absolutte forcer kommer til udtryk, når det drejer sig om sprængning af fundamenter eller andre store betonklodser. Der er ikke nogen øvre grænse for, hvor stort et fundament eller betonobjekt kan blive. Des større det bliver, des mere effektiv bliver arbejdsprocessen, hvilket betyder en fordelagtig økonomi.  

Jo større jo bedre

Sprængning af fundamenter fra f.eks. højspændingsmaster, siloer og kraner er en almindelig forekommende opgave, som kan løses hurtigt og effektivt. Store fundamenter, altså fundamenter i 100m3´s størrelsen, kan bores og sprænges på få dage og stykkefaldet / finheden af knusningen kan på forhånd besluttes sammen med sprængningslederen.

Store fundamenter sprænges med minimale vibrationer

Når et stort fundament skal sprænges, bores og lades mange huller som detoneres successivt. På den måde hjælper ladningerne hinanden, så det optimale resultat opnås samtidigt med at vibrationer og lydtryk holdes i bund.
Selv de store sprængninger afdækkes, så der ikke forekommer udkast og sikkerhedszoner kan dermed holdes på et minimum.

spraengning-beton lilleFundament fra højspændingsmast er her klargjort til sprængning og er ved at blive afdækket med tunge sprængmåtter.
 

Vi har, sammen med IT styrelsen, tabt småkagerne. Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik. Nå? Og hvad så?
Accepter