Fis & Balade

Bomber og ballade – Ny billedsamling.
Sprængning af kæmpe vingummibamser, sexdukker, kunstværker, træstammer og tyskere.

Der har gennem tiden været en del sære opgaver, og vi har nu besluttet at de lidt mere skæve opgaver også skal have en plads i solen – eller i hvert fald på sitet.

Flyvende maling og detonerende Halloween-græskar.

Der er ikke to arbejdsdage der er ens, men i ny og næ kommer vi ud for noget helt anderledes. Det hænger ofte sammen med en TV-produktion, hvor der skal bruges sprængninger til et quiz-show, til et science-show eller til gakket underholdning som f.eks. programmet Dumt og farligt.

Her er vi i færd med at sprænge en kæmpemæssig vingummi i luften.

Vi har også fået fornøjelsen af at sprænge poser eller rør med maling, hvor malingen i bedste Mr. Bean-stil, skal ramme et mål og skabe et kunstværk.

Sexdukkens sidste knald – Gandhi fra P3 havde et anderledes tema den uge.

Træer, græskar, vandmeloner, en Weber-grill, tyske soldater og mange andre mystiske ting er gennem de sidste år gået ud med et brag.

Sexdukkens sidste knald

Sexdukken Karina fra P3´s program Gandhi skulle ødelægges, og hvilken metode er bedre end sprængning? Først fik den fornøjelsen af en flyvetur, da det træ den var bundet til blev sprængt i luften, og dernæst blev det gjort af med den med 1 kg termit. – Farvel Karina.

For at mindes Karina, kunstmaleren, de mange tyske og russiske soldater, græskarmanden osv., opretter vi nu en billedsamling til deres ære