Hos Dansk Sprængnings Service er vores sprængtekniske erfaring rigtig stor.

Vi har rutine inden for alle typer sprængningsarbejde, og påtager os derfor gladeligt enhver opgavetype som f.eks. sprængning af bygninger og konstruktioner eller sprængning af skorstene.
Vi giver os ligeledes gerne i krig med fundamenter, natursten, biotopsprængninger, sprængning af borerør og sprængning af sekantpæle.

Vi sætter en ære i at have de bedst uddannede og mest erfarne sprængningsledere på vores hold, og tager gerne imod en udfordring. Så har du et projekt, hvor det ikke er muligt at komme til med store maskiner, eller hvor almindeligt værktøj ikke slår til, hvor tiden er en faktor, eller hvor en stor konstruktion skal lægges ned – silo, skorsten eller stålmast, så står vi klar til at udføre den type sprængning. Der kan enten være tale om sprængning af silo / gassilo eller tale om sprængning af kornsilo eller anden form for foderstofsilo. I ny og næ har vi også hjulpet med at få fastklemt eller sammenklæbet materiale ud af askesiloer og slaggesiloer.

Vi laver sprængningsarbejde i hele landet og har ofte sprængningsledere på både Fyn, Jylland og Sjælland, og kan derfor normalt rykke ud med meget kort varsel hvad enten der skal laves en sprængning midt i København eller i Nordjylland. Eller der for den sags skyld skal sprænges midt i Jylland eller på Fyn.

Kontakt os

Logger og Blaster til programmering af detonatorer. Benyttes på opgaver hvor der er særlige krav til præcision og dokumentation.

Kontakt os

Skal du have udført et stykke sprængningsarbejde, eller har du spørgsmål til en konkret sprængningsopgave, kan vi kontaktes via nedenstående oplysninger.

Emails og telefonopkald bliver besvaret af en sprængningsleder.

kontakt os