Dumt og Farligt

Sprængning til produktion af TV-showet

TV2 Zulu bragte to sæsoner af Dumt og Farligt, hvor komikeren Jan Elhøj og Stuntmanden Lasse Spang Olsen afprøvede forskellige dumme, farlige eller fjollede løsninger på hverdagsproblemer. Det kunne for eksempel være at montere nytårsraketter på et roterende tørrestativ for at se, om raketterne kunne snurre stativet med tøj nok til, at det gjorde en forskel.

Kæmpe vingummibamse sprænges i luften

Vi havde to opgaver i showet. Den ene var træfældningen med sprængning – ikke en ualmindelig opgave for vi laver af og til sprængninger af stormfald / stormfældede træer, og træer som skal sprækkes og flækkes for at skabe et bedre miljø for insekter og fugle Biotope sprængninger. Se mere om Dumt og Farligt her: https://www.facebook.com/dumtfarligt/?fref=ts

Den anden opgave vi skulle udføre, var af en lidt mere utraditionel natur. Værterne havde nemlig lavet en kæmpemæssig vingummibamse i et tidligere program, og nu ønskede de, at vi skulle sprænge den i stykker.

Billede af en af de opgaver vi lavede – vingummisprængning.

Sprængning til TV-shows

Vi har efterhånden været en del af flere produktioner, hvor vi har skulle levere sprængninger af forskellige typer. For os er anderledes og utraditionelle opgaver meget kærkomne, og det er utroligt spændende at levere gode sprængningsløsninger i uvante rammer.

Der kom nogle særdeles underholdende minutter ud af projekterne. En stor del af æren må man nok tilskrive de to værter, men vi var godt tilfredse med os selv og vores bidrag. Vi vil med stor glæde tage et lignende projekt i fremtiden – så tøv ikke med at give os et kald.