Dumt og farligt

Sprængning til TV-showet Dumt og Farligt.

Da vi lige nu befinder os i afdelingen for fis og ballade, er dette projekt det, der slår hovedet på sømmet.
TV-showet hed Dumt og Farligt, værterne var komikeren Jan Elhøj og stuntmanden Lasse Spang Olsen, og ud fra showets navn er det ikke svært at regne ud, hvad det gik ud på.

2,8 Tons vingummibamse sprænges i luften

De to banditter havde, i et tidligere program, lavet en kæmpemæssig vingummi i et soppebassin. Nu ville de gerne have den ødelagt, og hvad kunne være bedre, end at gøre det med en sprængning. Det var i hvert fald det valg, der blev truffet, og det var så her vi komme ind i billedet. Se evt. mere om Dumt og Farligt her: https://www.facebook.com/dumtfarligt/?fref=ts

Der blev boret i alt 10 huller med et almindeligt sneglebor til træ, og hvert hul blev ladet med 100g dynamit – så skulle den sag vist være på plads.

Her er vingummien klar til sprængning

 Vingummisprængning

Med hånden på hjertet må vi nok tilstå, at det var den første vingummi, vi nogensinde har sprængt i luften – og at det muligvis bliver den eneste.

Vingummien fik så hatten passede, og den blev sprængt ganske fint i stykker. Bygningen, som var dømt til nedrivning, fik tilmed ekstra ventilation via taget og alle var glade.