GANDHI

Sprængning til radioprogrammet GANDHI

Vi vil ikke gå helt i detaljer med denne sprængning, da den allerede er berørt i LINK[Fis og ballade] og Link[Aktuelt]. Det er godt nok fra nogle lidt anderledes og måske mindre seriøse vinkler, men ikke desto mindre er opgaven rimeligt velbeskrevet.

Sprængning til radioprogram

Vi var blevet bedt om at sprænge en sexdukke i luften, og DR P3 ville gerne lave et radioprogram og bringe det live imens. Grundet miljømæssige omstændigheder kunne vi ikke tillade os at sprænge den i stumper og stykker på den udvalgte plads, men vi kunne lave noget rabalder og noget at se på, og så kunne vi senere gå til den egentlige opgave – nemlig at destruere sexdukken.

Vi fik besøg af to praktikanter fra P3, og de fik mere eller mindre lov til at lave det meste under supervision, mens de optog film og radio.

Sådan ser sådan en altså ud.

Afbrænding af sexdukken

I sidste ende mødte sexdukken sin skæbne i form af noget, der minder om termit – en pulverblanding, der brænder ekstremt varmt. Denne del af seancen skabte også et par fine billeder og afrundede dagen.

Sprængning i radioen er nok lidt som at se en koncert som stumfilm, men ikke desto mindre lykkedes de to unge piger at lave et godt og underholdende program