Vi har stor sprængteknisk erfaring og rutine inden for alle typer sprængningsarbejde, og påtager os enhver opgavetype. Det kan f.eks. være sprængning af konstruktioner og bygninger, samt sprængning af skorstene, siloer, kedelbygninger og radiomaster. Sprængning af bambus, natursten, og fundamenter hører bestemt også til normalbilledet.

Vores sprængningsledere er fagligt helt i top, og vi sikrer, at alle har al fornøden uddannelse og erfaring til den pågældende opgave. Vi står normalt for al myndighedshåndtering ved et sprængningsprojekt, og leverer ligeledes, med mindre andet er aftalt, forsikring, PSS, AVP, risikovurdering osv.   

Vi vil gerne udfordres, og synes, som udgangspunkt, at ingen opgave hverken er for lille, for stor eller for kompleks. Kontakt os og tal med en sprængningsleder om dit projekt.

Dansk sprængnings service - sprængning i Jylland, på Fyn eller i København!
Som nævnt operere vi både på Fyn, Jylland og Sjælland, så skal der foretages en sprængning midt i københavn eller skal der sprænges på Fyn, eller for den sags skyld i Jylland - nord som syd, rykker vi gerne ud for at foretage sprængningen, give et tilbud eller ligende.

 

 

 

Dansk Sprængnings Service

Tinkerupvej 18
3080 Tikøb

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 21 48 15 85
cvr.: 35 23 12 93

Vi har, sammen med IT styrelsen, tabt småkagerne. Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik. Nå? Og hvad så?
Accepter