Sprængning til TV

Sprængningsarbejde skal ikke forveksles med special effects til film osv. for special effects er ikke et produkt, vi tilbyder. Derimod leverer vi gerne reelt sprængningsarbejde i forbindelse med dokumentarer, quizshows og andet.

Vi har ved flere lejligheder deltaget i optagelserne til forskellige TV-shows, hvor vi har sprængt alt fra træer, sten og beton til plastikdunke og kæmpe vingummier på 2,8T. Det er altid sjovt og spændende at lave den type sprængninger, især når de divagerer så meget fra hverdagen, som vingummisprængninger gør.

Det er som bekendt ikke hverdagskost at sprænge vingummier i luften, men vi gør det gerne. Vi har en meget, meget bred sprængteknisk erfaring, og er derfor i stand til at tage de her ”skæve” projekter. Chilier, champagneflasker og kålhoveder er også blevet sprængt i luften til morskab for seere.

Her bliver en kæmpe vingummi på 2,8T sprængt i luften. Sprængningen er for TV showet dumt og farligt.

”Videnskabelige sprængninger”

Vi stod for sprængningerne til et videnskabs-quizshow, hvor et af temaerne omhandlede lydens hastighed. Oprindelig var det meningen, at deltagerne skulle regne på tiden mellem lynnedslag og torden, men da det er svært at planlægge et uvejr, valgte produktionsselskabet Mastiff at ty til en sprængteknisk løsning.

Hvis du, som producer, har spændende ideer til sprængninger i dit TV show, så tøv ikke med at ringe, og lad os få en snak om hvad der kan lade sig gøre inden for de praktiske og sikkerhedsmæssige rammer.

Sprængning for Metronome – TV2 Zulu ”Dumt og farligt”: Kæmpe vingummi på 2,8T er klar til sprængning.