Sprængning af bambus i villahaver

Sprængning af bambus er en klassikker

Vi har gennem tiden sprængt rigtig meget bambus fri og dermed sat vores positive præg på mange villahaver. For nogle år tilbage, da store dele af de bambus som var kommet til Europa som de første, pludselig gik ud, fik vi meget travlt med at komme rundt og få dem fjernet. I dag foregår det på et noget mere afdæmpet niveau, hvor det begrænser sig til få bambussprængninger om året.

Vi tilbyder også sprængning af beton.

 

Her ses en ca. 10 m3 bambus, som er klar til sprængning. Før sprængning afdækkes bambussen med gummimåtter og derefter et sprængtæppe, så sprængningen kan udføres sikkert.

Sprængning af bambus er skånsomt mod haven

Når man vælger at få fjernet sin bambus vha. en sprængning, undgår man hårdt fysisk arbejde, men samtidigt også at få haven ødelagt af mærker fra spor af gravemaskiner. Sprængningen klargøres og udføres uden brug af maskiner og slider kun plænen som ved almindelig færden.

Når man sprænger bambus er det typisk noget der foregår i villahaver i nær beliggenhed til bygninger og naboer. Derfor afdækker vi naturligvis altid bambussen på behørig vis, så sikkerhedsafstande bliver minimale og naboer ikke udsættes for fare. Sprængning af bambus kan udføres så udkast ikke forekommer.

Selvsamme bambus er nu blevet sprængt og fjernet. Sprængningen kan normalt udføres så skånsomt, at naboer ikke generes og ofte end ikke ænser det.