Fritsprængning af de øverste 60 cm armeringsjern, så funderingspælen kan integreres med den kommende konstruktion.

spraengning-piloteringHer ses en klynge af piloteringspæle, som renhugges og finpudses efter sprængning.

Piloteringspæle eller anden pælefundering anvendes for at sikre funderingen af bygninger og benyttes typisk i områder, hvor undergrunden har dårlig bæreevne eller hvor der er brug for ekstra kapacitet. Her sætter man lange pæle ned i jorden, der skal være med til at gøre fundamentet mere stabilt, og fordele vægten af byggeriet ovenpå mellem disse pæle.

Pælekapning kan udføres overalt, og kræver ikke ret meget plads

Princippet i pælekapning bygger på teknikkerne fra miniblasting, hvor meget små ladninger med fuldstændig afdækning bringes til sprængning. Derfor kan pælekapning ved sprængning udføres på byggepladser uden at genere omgivelserne og uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Det er altså ikke særlig invasivt, og det betyder at i stadig kan fortsætte byggeriet på andre dele af området. Det betyder at der ikke kommer uforudsete forsinkelser eller andre forstyrrelser, der irriterer resten af byggepladsen.

spraengning-pilotering lilleEn 30x30 piloteringspæl efter sprængning og renhugning.

Da arbejdsmetoden er meget mobil og ikke kræver noget særlig plads, kan pæle kappes selvom de står meget tæt eller i områder, hvor maskiner ikke kan køre. Sprængning af piloteringspæle/pælekapning kan endog finde sted under vand.


Høj mobilitet og god økonomi

Da sprængning af piloteringspæle er en meget mobil operation, som ikke kræver noget særligt tilløbsstykke, kan pælesprængning være et godt økonomisk alternativ - især ved mindre partier.  
Pælesprængning giver det klart flotteste resultat og åbner mulighed for kapning af alle typer og størrelser af pæle uanset deres placering.

Ved større partier har vi et nært samarbejde med Dansk Pælekapning, som vuf typisk ville vælge at videreformidle kontakten/opgaven til. I vores optik, er branchens mest pålidelige og dygtige til pælekapning.

Har i en opgave med piloteringspæle som i gerne vil have os til at løse? Så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning der passer til netop jeres opgave, nærmest uanset størrelse. Vi vægter professionalisme, service og sikkerhed højt, ligesom vi også vil gøre vores bedste for at være mindst muligt i vejen, når i skal have løst en opgave af os.

I finder vores kontaktinformation her - vi glæder os allerede til at hjælpe jer videre med byggeriet.

Andre opgaver

Hos Demolitions kan vi også løse en lang række andre sprængningsopgaver rundt omkring i Danmark. Nedenfor kan du læse mere om nogle af disse.

Væltning af skorstene

Vi er eksperter i sprængning af skorstene. Denne type opgaver kan ofte foregå i tæt bebyggede områder, og derfor skal man udvise stor forsigtighed, og sikkerheden prioriteres som altid meget højt. Der kan både være tale om mindre skorstene i beton, men også store skorstene i materialer som mursten.

Miniblasting

Vi tager os også af forskellige opgaver der indebærer miniblasting. Miniblasting kan bruges i mange forskellige forbindelser, for eksempel i byggerier hvor man skal sprænge armeringsjern frem fra beton. Her kan man placere meget små ladninger, der sikrer at andet materiale omkring ikke påvirkes. Det bruges til præcist og forsigtigt arbejde, og kan være tidsbesparende i forhold til at skulle skære beton væk

Vi har, sammen med IT styrelsen, tabt småkagerne. Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik. Nå? Og hvad så?
Accepter