Fritsprængning af de øverste 60 cm armeringsjern, så funderingspælen kan integreres med den kommende konstruktion.

spraengning-piloteringHer ses en klynge af piloteringspæle, som renhugges og finpudses efter sprængning.

Piloteringspæle eller anden pælefundering anvendes for at sikre funderingen af bygninger og benyttes typisk i områder, hvor undergrunden har dårlig bæreevne eller hvor der er brug for ekstra kapacitet.

Pælekapning kan udføres overalt, og kræver ikke ret meget plads

Princippet i pælekapning bygger på teknikkerne fra miniblasting, hvor meget små ladninger med fuldstændig afdækning bringes til sprængning. Derfor kan pælekapning ved sprængning udføres på byggepladser uden at genere omgivelserne og uden at gå på kompromis med sikkerheden.

spraengning-pilotering lilleEn 30x30 piloteringspæl efter sprængning og renhugning.

Da arbejdsmetoden er meget mobil og ikke kræver noget særlig plads, kan pæle kappes selvom de står meget tæt eller i områder, hvor maskiner ikke kan køre. Sprængning af piloteringspæle/pælekapning kan endog finde sted under vand.


Høj mobilitet og god økonomi

Da sprængning af piloteringspæle er en meget mobil operation, som ikke kræver noget særligt tilløbsstykke, kan pælesprængning være et godt økonomisk alternativ - især ved mindre partier.  
Pælesprængning giver det klart flotteste resultat og åbner mulighed for kapning af alle typer og størrelser af pæle uanset deres placering.

Ved større partier har vi et nært samarbejde med Dansk Pælekapning, som vuf typisk ville vælge at videreformidle kontakten / opgaven til. I vores optik, er branchens mest pålidelige og dygtige til pælekapning.

Vi har, sammen med IT styrelsen, tabt småkagerne. Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik. Nå? Og hvad så?
Accepter